BUBBELS

Zonder bubbels geen feestje!
CHAMPAGNE

VIVE LA FRANCE! Met 45 miljoen bubbels in een fles moet dit een voorbode zijn voor een bruisend feestje! Kies je dít bubbelarrangement dan serveren wij met veel liefde het Franse Goud uit de Champagnestreek. De smaak van champagne is complex, fis en verfijnd. Vaak met tonen van citrus en appel. We love it! Bij Sparkle & Spice kun je kiezen uit twee prijsklasse: middel en hoog. Binnen de gewenste prijsklasse gaan wij voor jou op zoek naar de lekkerste fles om feestelijk te ploppen op jouw evenement.

Champagne arrangement middel
Champagne arrangement hoog

Onze passie voor champie gaat natuurlijk gepaard met de zoektocht naar fantastische smaakcombinatie met food. Vraag ons naar de mogelijkheden voor Spice bij jouw Sparkle!   

CAVA

ME GUSTA ESPANA! Wij houden van Spanje. De zon, zee, tapas én zeker van de cava! De smaak van cava is milder dan champagne, omdat het minder frisse zuren bevat. Cava is heerlijk kruidig en smaakt daardoor wat hartiger.  

Cava arrangement

De lekkerste tapas bij jouw Spaanse cava? Vraag ons naar de mogelijkheden voor Spice bij jouw Sparkle!   

PROSECCO

LA BELLA ITALIA! Als jij Italië zegt, denken wij Prosecco! De Italianen drinken dit drankje als aperitief, wat wij heel goed snappen. Het is het ideale welkomstdrankje. De smaak is heerlijk fris, licht zoet en fruitig. Zoals ‘La Dolce Vita’ zou moeten smaken. Dit perfecte aperitief is ook geweldig in cocktails, zoals onze lievelings: Mimosa.

Prosecco arrangement
Prosecco en Mimosa arrangement

Goddelijke Italiaanse hapjes bij jouw prosecco? Vraag ons naar de mogelijkheden voor Spice bij jouw Sparkle!

OPTIONEEL

Uiteraard serveren wij ook heerlijke alcoholvrije varianten. Vraag naar de mogelijkheden.