GIN & TONIC

Al enkele jaren kan een goede G&T niet ontbreken op een feestje bij de familie. Is jouw feestje ook niet compleet zonder Gin & Tonic? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

GIN

Gin is een combinatie van alcohol, water, jeneverbessen en niet onbelangrijk: botanicals. Voorbeelden van botanicals zijn koriander, citrusvruchten, hibiscusbloem, kruidnagel en lavendel. Iedere gin is anders door de unieke combinatie van diverse botanicals. De botanicals zijn eveneens onze inspiratie voor de bes passende kleurrijke verse toppings. Ieder teamlid van Sparkle & Spice heeft haar persoonlijke favoriet!

TONIC

Sparkle & Spice schenkt Fever-Tree tonic water in de Gin & Tonics. Dit is een zachtere tonic speciaal gemaakt om met gin te mixen. Er zijn veel smaken tonic water, passend bij verschillende gins. Wij zoeken de beste match voor jou.

ARRANGEMENTEN

Kies je een G&T arrangement dan selecteren wij voor jou (of met jou!) de lekkerste gin met bijpassende botanical toppings en de beste Fever-Tree tonic. Keuze uit een basis of een uitgebreid arrangement. Beide zijn inclusief veel liefde, passie, geur en kleur!

Gin & Tonic arrangement basis:
1 zorgvuldig uitgekozen gin, 2 soorten tonic water en topping

Gin & Tonic arrangement uitgebreid: 
drie soorten gin, 2 soorten tonic water en topping

Neem contact op en we bespreken alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld ook met de heerlijkste food combinaties om het Gin & Tonic feest compleet te maken.